preloader

A NordPass egy jelszókezelő szoftver, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen és biztonságosan tárolják jelszavaikat. A szoftver segítségével a felhasználók könnyen hozzáférhetnek jelszavaikhoz bármilyen eszközről, így nem kell emlékezniük minden egyes jelszóra. A NordPass használatával a felhasználók megelőzhetik a jelszavukkal kapcsolatos problémákat, mint például a jelszavak elfelejtése vagy az általuk használt jelszavak túl gyakori használata.

A NordPass biztonságos jelszótárolást biztosít a felhasználók számára azáltal, hogy a jelszavakat titkosítva tárolja és csak a felhasználó által megadott jelszóval teszi hozzáférhetővé őket. A szoftver továbbá lehetővé teszi a jelszavak automatikus generálását is, így a felhasználók könnyen létrehozhatnak biztonságos jelszavakat.

A NordPass többféle előfizetési csomagot kínál a felhasználók számára, így a felhasználók kiválaszthatják azt a csomagot, amely a leginkább megfelel az igényeiknek. A szoftver támogatja a következő fizetési módokat: bankkártya, PayPal és Bitcoin.

Összességében a NordPass egy megbízható jelszókezelő szoftver, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy biztonságosan és egyszerűen tárolják jelszavaikat. A szoftver többféle előfizetési csomagot kínál, és támogatja a különböző fizetési módokat is.

A NordPass minden alkalommal felajánlja, hogy mentse el jelszavait, amikor bejelentkezik egy új webhelyre, vagy új online fiókot hoz létre, és megjegyzi azokat későbbi használatra.

Szeretne bejelentkezni kedvenc fiókjaiba? Nem kell megadnia bejelentkezési adatait – a NordPass elvégzi ezt Ön helyett.

A NordPass automatikusan felismeri a böngészőjében tárolt jelszavakat. Importálja őket azonnal, vagy töltsön fel egy CSV-fájlt.

Adja hozzá a NordPass böngészőbővítményt az automatikus mentési és automatikus kitöltési funkciók engedélyezéséhez. A bővítmény elérhető a Google Chrome, a Mozilla Firefox, az Edge, a Brave, az Opera és a Safari böngészőn.

A NordPass automatikusan szinkronizálja jelszavait számítógépek, táblagépek vagy telefonok között. A NordPass alkalmazás jelenleg Windows, macOS, Linux, Android és iOS rendszeren érhető el.

A NordPass Web Vault az asztali alkalmazásunkban elérhető legtöbb szolgáltatást és funkciót kínálja – nem kell telepítenie az alkalmazást a készülékére.

A NordPassnak nincs tárhelykorlátja. Biztonságosan tároljon annyi jelszót, amennyit csak szeretne egy helyen. Hozzáférés mindegyikhez, amikor csak szüksége van rájuk.

A Secure Notes ideális megoldás például a Wi-Fi jelszavak, riasztórendszer kódok és egyéb fontos információk biztosítására, amelyeket teljesen biztonságban szeretne tartani.

Biztonságosan tárolja hitelkártyáit, és töltse ki adataikat útközben, amikor online vásárol. Olvassa be őket egy beépített OCR-szkennerrel – nincs szükség kézi gépelésre.

Adja hozzá nevét, e-mail címét, telefonszámát, munkahelyi vagy otthoni címét a Személyes adatok lapon, és néhány kattintással automatikusan kitölti az unalmas online űrlapokat.

A gyors és egyszerű hozzáférés érdekében mappákba rendezze jelszavait, hitelkártyáit és biztonságos jegyzeteit.

Related Post