preloader
 • Animated Figure
 • Animated Figure
 • Animated Figure
 • Animated Figure
 • Animated Figure

Webes folyamatok automatizálása

Rengeteg olyan dolgot végzünk napi munkánk során, amelyek közül jó néhány akár teljesen automatizálható lenne.

Mire lehet jó az automatizálás?

 • Időt spórol, mert nincs olyan ember, aki gyorsabban tudna dolgozni a számítógépnél.
 • Hatékony, mivel az algoritmus nem megy ki ebédelni, kávézni, nem kacsint félre végigpörgetni a közösségi média legfrissebb újdonságait.
 • Tehermentesíti a kollégákat a monoton feladatok terhe alól, akik így érdekesebb, kreatívabb munkát végezhetnek.
 • Éjjel és hétvégén, ünnep-és munkaszüneti napokon is dolgoztatható, cserébe némi áramot igényel a futása, viszont lámpafényre nem lesz szüksége.

Korábbi projektek

Sokaknak elképzelésük sincs, hogy bizonyos folyamatokat akár teljes vagy részleges módon is lehetne automatizálni. Nem lehet mindent, de amit csak lehet, érdemes gépi erővel elvégeztetni.

Árösszehasonlító folyamat

Egy webshoppal rendelkező ügyfelünk követni kívánta a versenytársai árazását,
amihez megadott 1500 linket, mi pedig heti rendszerességel kiolvastuk az árakat a megadott linkekről.

Automatikus Facebook Statisztika

Egy több, mint 20 Facebook oldallal rendelkező cég a Facebook kampányainak költsége és eredménye, illetve a bejegyzésekre érkezett visszajelzések napi rendszerességgel történő összegzése egy oldalon. 

Adatbevitel automatizálása

Az emailben beérkező megrendeléseket Excelbe kellett átmenteni a kollégáknak, a folyamat itt is teljes mértékben megoldható volt gépi erő alkalmazásával. (Email beérkezik a rendelés különböző adataival, a script ebből kimazsolázza az előre megadott adatokat, majd ezeket automatikusan beírja a megfelelő Excel megfelelő helyére). A folyamat végén az emailt a megfelelő mappába helyezi.

Banki utalások automatizálása

Napi 30-35 db banki átutalás egyszerűsítésére kellett megoldást keresnünk. A folyamat eredményeképpen a script kiolvasta az adatokat egy Excel dokumentumból, majd az adatokkal kitöltötte a banki átutaláshoz szükséges mezőket az online bank felületén. A folyamat végén természetesen a pénzügyeseknek kellett jóváhagyniuk az utalást. Így kb 5 percet vett igénybe a korábban 1-1,5 órás munkafolyamat.

Árazó program

Az új termékek beárazásához kellett egy megoldás. A termékek nevei egy Google Sheets táblázatban kerülnek elhelyezésre.

A program ebből a táblázatból kiolvassa a termék nevét, ellátogat az árösszehasonlító oldalakra és kilistázza a találatokat egy új ablakban.
A program az árakat is tartalmazza és azokat kattintásra az eredeti Google Sheets táblázatban helyezi el a megfelelő mezőben.

80 új termék beárazása korábban monoton, hibákkal teli, egész napos elfoglaltság volt. A program használata fél órára csökkentette ugyanezt a folyamatot.  

Egyéb szolgáltatásaink

Google Analytics

Megjeleníti és szegmentálja a látogatókat, kimutatásokat készít, az egyik legfontosabb analitikai honlap kiegészítő. Segítünk lefektetni az alapjait, kijavítani a beállítási hibákat vagy rendszeres kimutatásokat készíteni.

Google Ads

Leggyakoribb formája a keresési találatok közötti megjelenés, de egy ideje már itthon is elérhető a Shopping szolgáltatás, amely a termékek képét is megjeleníti. Szinte megkerülhetetlen a hirdetési piacon.

Tag Manager

Még azok többsége, akik már használják, a legtöbben hibát hibára halmoznak. A legnagyobb hazai webshopok többsége sem képes tökéletesen beállítani. Ennek a helyes konfigurálásában is szívesen segítünk.  

Facebook

Tudunk segíteni rajongói oldalak létrehozásában, hirdetések beállításában és futtatásában, elemzések készítésében. Bizonyos szolgáltatási területek esetén tartalommal való feltöltést is vállalunk. 

Egyéb

 • Data Studio kimutatások
 • Elhelyezés Google térképen
 • Honlapok konfigurálása és optimalizálása
 • SEO tanácsadás
 • Árösszehasonlító oldalakhoz tanácsadás

Írj és találunk megoldást!

Specialitásunk a kreatív, különböző technológiák kombinálásával elért megoldások alkalmazása.