preloader

Több, mint 750 szerver világszerte

Az AtlasVPN egy virtuális magánhálózat (VPN) szolgáltatás, amely célja a felhasználók biztonságos és magánéletvédelmi szempontból megfelelő internetezési élmény biztosítása. Az AtlasVPN a szerverek és az alkalmazások által nyújtott titkosítással védi az internetes forgalmat, így a felhasználók biztonságosan böngészhetnek az interneten, és védve vannak az online veszélyektől.

Rugalmasság

Az AtlasVPN szolgáltatás számos különböző funkcióval rendelkezik. Az egyik legfontosabb funkció a különböző helyszínek közötti váltás lehetősége, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiválasszák az olyan országokat, ahol a szerverek találhatóak, amelyekhez kapcsolódni szeretnének. Ez a funkció segít elkerülni az olyan korlátozásokat, mint a földrajzi helyhez kötött tartalom.

Biztonság

Az AtlasVPN emellett blokkolja a követők, a hirdetések és a kártékony weboldalak által kibocsátott veszélyes tartalmakat is. Ezzel a felhasználók védelmét biztosítja az olyan fenyegetésekkel szemben, mint a malware, a phishing vagy az adatlopás. Az AtlasVPN alkalmazások széles skálájával is rendelkezik, beleértve az Android, az iOS, a Windows, a macOS és a Linux rendszereket is.

Az AtlasVPN egy felhasználóbarát, könnyen használható VPN szolgáltatás, amely biztonságos és megbízható módon védi a felhasználók internetes aktivitásait. A szolgáltatás jelenleg havi, éves és kétéves előfizetési csomagokban érhető el, és az árak versenyképesek a hasonló VPN szolgáltatásokhoz képest. Az AtlasVPN emellett egy 30 napos pénzvisszafizetési garanciát is kínál, így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a szolgáltatás megfelelően működik

Kompatibilis készülékek

Zökkenőmentes streaming élményt nyújt a speciálisan erre a célra kialakított szerverekkel. Az összes szerverük maximális teljesítménye érdekében különös gondot fordítanak arra, hogy minimalizálják a teljesítménnyel kapcsolatos hibákat és problémákat.

Nincs sávszélességi korlátozás, mivel VPN titkosítja az összes tevékenységhez kapcsolódó adatát, ezáltal megakadályozza az internetszolgáltatók által érzékelt streaming forgalmat, ami biztosítja a kapcsolat sebességét.

Webes forgalmának csúcsminőségű titkosítása biztosítja a kiberbűnözők elleni védelmet a szolgáltatásukon keresztül. Az AES-256, ChaCha20, IPSec/IKEv2 és a WireGuard által védett csatornák biztosítják a magas szintű védelmet.

A szolgáltatás blokkolja az ismert rosszindulatú tartalmat hosztoló weboldalakat, például az adathalász, illetve rosszindulatú szoftvert vagy vírust terjesztő oldalakat, ezzel biztosítva a személyes adatai védelmét.

Átfogó észlelési mechanizmusokkal rendelkezik, amelyek folyamatosan figyelik az internetet az adatvédelmi incidensek észlelése érdekében, és így védelmet biztosítsanak az online személyes adatok számára.

Villámgyors sebesség és hatalmas digitális tér áll rendelkezésre több mint 750 kiszolgáló segítségével. Az Atlas VPN lehetőséget ad az irányításra, így teljes szabadságot kap.

A P2P fájlmegosztás biztonságos és stabil a Atlas VPN-nél, így nagy létszámú csoportok is biztonságosan oszthatnak meg fájlokat korlátozások nélkül.

A Csatlakozás gombra kattintva egyszerűen és gyorsan kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb kiszolgálót a távolság, letöltési sebesség és a késleltetés mérlegelésével.

Privát hozzáférést biztosít, amely átirányítja az összes online forgalmat egy biztonságos csatornára a privát szféra megőrzése érdekében. Ez lehetővé teszi, hogy az online tevékenységei ne legyenek követhetőek rosszindulatú kíváncsiskodók számára.

A SafeSwap és a MultiHop+, amelyek a legszigorúbb adatvédelmi követelményeknek is megfelelnek.

Azért, hogy fenntartsák a magas szintű adatvédelmet, nem gyűjtenek adatokat a felhasználóik tevékenységeiről, DNS-lekérdezésekről vagy más olyan adatokról, amelyek potenciálisan visszavezethetők a felhasználóinkra. Így garantálják a naplózásmentességet és az adatvédelmet a szolgáltatásaikon keresztül.

Related Post