preloader

Mi az a Surfshark VPN és hogyan működik

A Surfshark VPN egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy anonim maradjon az interneten, elrejtve az IP-címét és biztosítva, hogy személyes adatait nem követik nyomon. Ezt úgy éri el, hogy a forgalmat egy másik országban lévő szerveren keresztül irányítja, így azt a látszatot kelti, mintha Ön onnan lépne be az internetre. Ez megakadályozza, hogy az internetszolgáltatója vagy bárki más lássa, mit csinál online, mivel csak a Surfshark VPN szerver IP-címét láthatják.

Határtalan lehetőségek

  • Világszerte több, mint 3200 szerver áll rendelkezésre
  • 110+ helyszínen
  • 100-nál is több országban

Előnyei

Az interneten való szörfözés még soha nem volt olyan biztonságos és nyugodt, mint a Surfshark VPN segítségével. Ez a nagy teljesítményű eszköz segít megvédeni adatainkat a hackerektől, blokkolja a bosszantó hirdetéseket és a nyomkövető hálózatokat, és lehetővé teszi, hogy elrejtsük valódi tartózkodási helyünket a világszerte található több száz szerver bármelyikéhez csatlakozva.

Emellett a Surfshark segítségével könnyedén hozzáférhetünk a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz, pufferelési problémák nélkül streamelhetünk zenét és videókat, és nagy sebességgel tölthetünk le nagyméretű fájlokat.

Továbbá, a legmodernebb biztonsági protokolljai – köztük az AES 256 bites titkosítási technológia – még nyilvános WiFi-használat esetén is védik eszközeinket. A felhasználóbarát kezelőfelületének köszönhetően pedig egy egyszerű pillantással nyomon követhetjük a biztonsági protokollokat és szervereket!

Kompatibilitás

Tulajdonságai

MultiHop technológia

A Surfshark MultiHop egy egyedülálló és innovatív szolgáltatás, amely a felhasználók számára extra biztonsági szintet nyújt az internet használatakor.

Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerre két különböző VPN-kiszolgálóhoz csatlakozzanak, így dupla ugrást biztosító titkosítást biztosít, ami sokkal nehezebbé teszi a hackerek és más rosszindulatú szereplők számára a felhasználó online tevékenységének nyomon követését.

Ennek a technológiának köszönhetően, még ha az egyik szerverre be is szivárognak, az információk biztonságban maradnak a másik VPN-kiszolgáló segítségével. Ez a további védelmi réteg segít abban, hogy a felhasználók erősebb titkosítást kapjanak, mint a hagyományos egykapus kapcsolatok, és lehetővé teszi számukra, hogy külföldről is hozzáférjenek a blokkolt tartalmakhoz anélkül, hogy aggódniuk kellene az adataik lehallgatása miatt.

Végső soron a Surfshark MultiHop kiváló megoldás mindazok számára, akik az internet böngészése során további adatvédelemre és biztonságra vágynak.

Cleanweb és viszlát hirdetések

A Surfshark Cleanweb egy kiberbiztonsági eszköz, amely biztonságos és privát webböngészést biztosít.

Úgy működik, hogy számos technológiát használ, mint például a reklámblokkoló, a nyomkövető blokkoló és a rosszindulatú programok blokkolója, hogy virtuális pajzsot hozzon létre a felhasználó és a potenciális fenyegetések között.

Ez a pajzs megvédi a felhasználót a rosszindulatú webhelyektől, elrejti az IP-címét, és blokkolja a tolakodó hirdetéseket, amelyek veszélyeztethetik a személyes adatokat.

A Surfshark Cleanweb továbbá automatikusan észleli az adathalász kísérleteket, elrejti a felhasználó online tevékenységét a marketingcélokból nyomon követő vállalatok elől, és titkosítja az interneten keresztül küldött összes adatot.

Azáltal, hogy ezeket a technológiákat egyetlen kényelmes eszközben egyesíti, a Surfshark extra védelmet nyújt azoknak a felhasználóknak, akik anélkül szeretnék élvezni a világhálón töltött időt, hogy aggódnának amiatt, hogy hackerek vagy rosszindulatú szereplők ellopják bizalmas adataikat.

Whitelister, ha valamelyik oldal reklamálna

A Surfshark Whitelister egy csodálatos funkció, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen kiválasszák a Surfshark VPN-kapcsolatból kizárandó alkalmazásokat és webhelyeket. Ez nyugalmat biztosít a felhasználó számára, mivel tudja, hogy online tevékenységének azokat a részeit, amelyeket a VPN védelmet nyújt, szelektíven kizárhatja. Emellett lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megkerüljék a földrajzi korlátozásokat, és hozzáférjenek olyan webhelyekhez vagy tartalmakhoz, amelyek egyébként blokkolva lennének az aktuális tartózkodási helyükön. A Surfshark Whitelisterrel a felhasználók szabadon választhatják ki, hogy mely oldalakat védjék és melyeket oldják fel, valamint élvezhetik a biztonságos szörfözést!

NoBorders a végtelen szabadságért

A Surfshark NoBorders egy csodálatos funkció, amelyet a Surfshark, egy vezető virtuális magánhálózat (VPN) szolgáltató hozott létre. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy biztonságosan csatlakozzanak a korlátozott országokban lévő szerverekhez, és megkönnyíti a biztonságos kapcsolatot még akkor is, ha a natív internetes cenzúra korlátozza a korlátozást. Ez a funkció különösen előnyös azok számára, akik gyakran utaznak, és extra biztonságra van szükségük a kockázatos hálózatokhoz vagy érzékeny adatokhoz való hozzáférés során. A beépített lopakodó technológia elrejti a felhasználó személyazonosságát a korlátozott nyilvános hálózatokon azáltal, hogy titkosítja az adatokat, további védelmi réteggel, amely megóvja a felhasználót a rosszindulatú tevékenységektől, például a WebRTC-től és a DNS-szivárgástól. A NoBorders üzemmód emellett lehetővé teszi a felhasználók számára a földrajzi korlátozás alá eső tartalmak, például a Netflix, a Hulu, a BBC iPlayer és más tartalmak streamelését. Végső soron ez a tökéletes megoldás mindazok számára, akik biztonságosan szeretnének hozzáférni a hitelkártyaszámokhoz és jelszavakhoz, vagy csak biztonságban szeretnének maradni a Netflix külföldi streamelése közben!

Protokollok

A Surfshark kiemelkedik abban, hogy a felhasználóknak páratlan biztonságot és adatvédelmet nyújt az internetes szörfözés során. Kiterjedt protokollcsomagjukkal titkosított kapcsolatokat, rosszindulatú programok blokkolását és szivárgásvédelmet biztosítanak. Különösen az IKEv2/IPsec, valamint az OpenVPN protokollokat használják a biztonságos kapcsolatok biztosításához, amelyek védik a felhasználói adatokat az átvitel során. Továbbá a Surfshark saját fejlesztésű NoBorders technológiája lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megkerüljék a tűzfalakat és a korlátozásokat az erősen cenzúrázott országokban vagy régiókban. Az adattitkosítás és anonimizálás legmagasabb szintű szabványainak rendszeres frissítésével a Surfshark biztosítja, hogy adatai biztonságban maradjanak itthon és külföldön egyaránt.

Kill Switch - a kínos pillanatok elkerülésére

A Surfshark killswitch funkciója tökéletes eszköz mindazok számára, akik meg akarják akadályozni, hogy bármilyen internetes adatforgalmat titkosítatlanul küldjenek. A killswitch azonnal és automatikusan leállítja az összes internetes tevékenységet, amikor észleli, hogy a kapcsolat megszakadt, így értékes adatai nem kerülnek nyilvánosságra. Továbbá, ez az innovatív technológia biztosítja, hogy még akkor sem jut át egyetlen bájt titkosítatlan adat sem, ha a VPN-kapcsolata ideiglenesen megszakad! A Surfshark killswitchje minden nehéz munkát elvégez Ön helyett – nem kell fáradságosan ápolnia a kapcsolatát!

Related Post